Language

Become a Fan

Kuvani

« Vastauksia infrapussista saamiini kysymyksiin | Pääsivu | Val di Sole »

29.7.2010

Kommentit

Timppa

Kalja on pahaa.Kyllä se on vaan puskettava eteenpäin ja kerrottava asioista niille tahoille , jotka niitä päättää.Tsemppiä.

PerttuP

Aivan loistavaa asiaa !! :) Kyllä pistää ihmettelemään mitenkä asioita hoidetaan Suomessa. Pistäppä jotai räväkkää kommenttia SPU:lle ja vaikkapa johonkin massamediaan, YLE,Hesari niin eiköhän saada asiat kuntoon. Surkee homma myös Carinan suhteen joka Olympia paikkaa havitteli :(
Tälläi ei vaan voida toimia piste!

Dikala

Surkea homma! Kyllä meillä täällä Suomessa taitaa nämä pyöräilyhommat olla harrastelijoiden käsissä.
Mutta minusta vikaa on myös XCO:n säännöissä, jos ajajat ei tule nopeusjärjestyksessä maaliin, vaan tulosta sotkee jotkut kansalliset kisat. Pitäis ottaa aika-ajot käyttöön, niin kuin formuloissa:) Silloin kuskit sijoittuisi päivän kunnon mukaan.

usko ja toivo

Tuo on kyllä mtb:n onkelma, kun ohi ei aina pääse vaikka haluaisi. Siinä mielessä maan mestaruudesta saatavat pisteet on ihan hyvä ratkaisu, koska sillä aloittelevat ja uudet ajajat pääsee sentään jonkunlaisille lähtösijoille. Toisaalta tässä on sitten se kääntöpuoli... Ehkä jos jotenkin saisi Jukan pisteet pysymään voimassa suomen kisaan asti?

ralle

Spu pitäisi mennä ucin virallisen kisaohjelmaan mukaan... harmittaa fanina kun laitetaan maanrakoon näin "pienen" asian vuoksi.

Mika

Tämä on just tätä! Olen ihmetellyt tota SPU:n touhua jo jonkun aikaa. Voi v.... ! Ei siellä ainakaan edistetä Suomalaista pyöräilyä millään lailla.

Peter

Älä anna vitutukselle valtaaa. Tilanne on se mikä se on ja siitä on nyt pakko lähtee kelaa hommaa eteenpäin. Vedät vaan seuraavassa kissa niin täysii et patonki patet ja spagetti ollit jää jalkoihin. Tsemppiä!

Markus Voltti

Terve! Tämä on Suomalaisen pyöräilyn ongelma ollut ihan aina. SPU on lähinnä kuntopyöräilyliitto. Kaikki maajoukkueet ja muut pyörivät käytännössä nollabudjetilla ja vapaa-ehtoisien työpanoksilla. Silti tässä on kyllä pahin kupru mistä olen kuullut vähään aikaan. Mikä ikävintä, niin kuprusta kärsii koko Suomi pyöräilyn suurin lahjakkuus ikinä :(...

Lopuksi vielä kannustusta. Luovuttaa ei saa! Olen aivan 100% varma, että nouset vielä tästäkin soossista!!! Ennustan ensi vuodeksi menestystä (säännöllisesti 20 sakkiin) ja paikan vakiinnuttamista huipulla. Vuonna 2012 voisi tulla jo pallisijojakin ja 2013 vain taivas on rajana. Anna palaa Jukka ja muista, ettei sua Suomessa unohdeta koskaan.

Nailoni

Kyllä tässä on nyt sattunut paha moka spu:lle. Mutta et anna sen lannistaa! Ajattelet tätä asiaa kisassa kun oikein tuntuu pahalta. Puret hammasta yhteen ja keräät siitä voimaa!

C@lle

Tsemppiä Jukka. Tilanne on varmasti turhauttava, mutta jos tiimisi ymmärtää tilanteen ja on tukena, niin kiukulla eteenpäin vaan eikä mitään kapuloita rattaisiin (toivottavasti ei edes risua takavaihtajaan). :) Muista, että täällä suomessa on iso joukko ihmisiä jotka seuraavat uraasi, ja ovat hengessä mukana. Kyllä se iloksi vielä muuttuu!

Joni

Tästä pitää aivan ehdottomasti raportoida eteenpäin. Asia on sen verran konkreettinen moka SPU:n tasolla että ihme on jos ei tilanne muutu. Saisiko Fillari lehden reagoimaan asiaan artikkelilla? Tsemppiä jatkoon!

Tämän kirjoituksen kommentit ovat suljetut.