Language

Become a Fan

Kuvani

« Aikaa harjoitella | Pääsivu | Taas on leireilty »

3.12.2007

Kommentit

pekka

Hei huomasikko mitä muita nimiä siinä listassa on?

Kjell Carlström 4,8%
Matti Helminen 7%
Matti Lehikoinen 40,6%
Matti Pajari 2,6%
Peter Selin 9,3%
Pia Sundstedt 32,9%
Jussi Veikkanen 2,7%

Eihän tossa sun kirjotuksessa ole mitään järkeä. Selinin ehkä olis voinu jättää pois, mutta se on sellanen protesti ääni vaihtoehto. Joutuhan se viime kesänä vähän helvetin monta kertaa selitteleen ammattilaisten douppaamista.

Jukka Vastaranta

Pekalla on kaikki olennainen suomalainen pyöräilyn ymmärrys mahtunut samaan kommenttiin: Ei mitään järkeä, protestit ja douppaus. Jatka Pekka (sukunimi tuntematon) samaa rataa.

Miksu

Hyvä Suomi! Ammattilaiset douppaa ja Selin selittelee. Ehkä noita lajeja ei kannattaisi lähteä vertailemaan. Onhan siinä vissi ero ajaako jonkun ympäriajon maaliin, vai tuleeko helvetin kovaa rinnettä alas. Ei taida vaan löytyä Suomesta massaa verrata lajikohtaisesti vuoden mikälie-pystiä. Kaikki on kovia. Ei mitään järkeä protestoida. Siinä tuli kaikki toisen kerran;)

Merida

Ei kaikkea voi verrata aina niin, että se on paras tyyppi joka kärsii fyysisesti eniten. Sundstedtin ja Lehikoisen saavutukset pokaalitasolla olivat kuluneella kaudella parempia kuin esim. Veikkasen, vaikka hän loistavasti ajoikin. Reiluinta kaikkia kohtaan olisi tietysti äänestää paras jokaisesta alalajin alahaarasta, mutta vielä vähemmän siinä olisi järkeä.

Moto

Tätä pyöräilijä-äänestystä voi hyvin verrata viime vuonna järjestettyyn "Suurin suomalainen" -äänestykseen. Kuka v!#+u on keksinyt idean laittaa ihmisiäjärjestykseen, kun ei ole edes määritelty, minkä suhteen ihmiset pitäisi arvostella. Näiden äänestysten tuloksista on yhtä monta mielipidettä, kun on Suomessa vahvoja ihmisiä (heikot tietysti seuraa toisten mielipiteitä). Tähän äänestykseen kuitenkin kommentoin sen verran, että mielestäni nämä ns. maailmalla polkevat pitäisi olla selvästi muita pyöräilijöitä tai tyhjän toimittajia korkeammalla äänestystuloksissa. Itse nostan hattua Jussille, Kellulle, Lehikoiselle, Helmiselle, ja Sundstetille. Arvostan heidän uraa ilman mitään äänestyksiäkin! Ja tuota Seliniä voi verrata Presidentin vaalien ääniharavaan, eli Aku Ankkaan. Kummatkin yhtä paljon liittyvät itse titteliin.

NM

"Ei kaikkea voi verrata aina niin, että se on paras tyyppi joka kärsii fyysisesti eniten."

Mutta jos ajateltaisiinkin asiaa pyöräilylajin kärjen laajuuden, lajin/kilpailujen/urheilijoiden tunnettuuden ja medianäkyvyyden ja vaikkapa fanien lukumäärän perusteella? mm. näillä mittareilla mitattuna Jukan mainitsemien urheilijoiden sijoitusta tulisi tarkistaa :D

Merida

Jos vuoden pyöräilijäksi pitäisi valita pelkästään sen perusteella, että on ajanut jonkun ympäriajon läpi, niin sittenhän sama tyyppi voitaisiin valita seuraavan kymmenen vuoden ajan samoin perustein mikäli ura jatkuu.

Maantiellä kihnuttaminen on fyysisesti rankempaa kuin DH, mutta molemmissa lajeissa voittaminen huipputasolla on aika lailla yhtä mahdotonta, ainakin tavallisen pulliaisen näkökulmasta. Tai muutenhan Veikkanen voittaisi helposti DH:n WC-osakilpailun..


Tämän kirjoituksen kommentit ovat suljetut.